BAMM favicon

BAMM!

BAMM!

WordPress kotisivut & verkkokaupat

BAMM! on osaava ja persoonallinen WordPress-toimisto, joka luo tyylikkäät ja ammattimaiset kotisivut ja verkkokaupat yrityksille ja pienyrittäjille ympäri Suomea.

Verkkosivut yritykselle ja pienyrittäjälle

Luotu WordPressillä ja Elementorilla

Responsiiviset kotisivut

Nykymaailmassa responsiivisuus on erittäin tärkeää, ts. sivun ulkoasu mukautuu eri näyttökokoihin.

Webhotelli & domain

WordPress-sivuille ja verkkokauppoihin mukautettu ensiluokkainen webhotelli sisältää myös sähköpostiosoitteet.

Hakukoneoptimointi

Yrityksesi sijoitus hakutuloksissa vaikuttaa siihen, kuinka helposti uudet asiakkaat löytävät sinut. 

  •  Somessa startsida

Ylläpito & turvallisuus

Jotta verkkosivusto olisi turvallinen, suojattu ja toimisi optimaalisesti, sitä on ylläpidettävä säännöllisesti.

Henkilökohtainen tuki

Jos haluat muuttaa tai lisätä jotain isompaa nettisivuille, ota vain yhteyttä, myös normaalin työajan ulkopuolella.

Graafinen suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi logo? Tai ehkä haluat uusia sen verkkosivuston yhteydessä? Me autamme!

Aikaisemmat projektit
Yhteensä 0 +
Mitä asiakkaamme sanovat?
5.0 / 5.0
4.9/5

Perustuu 20 arvosteluun

5.0 / 5.0
4.9/5

Perustuu 20 arvosteluun

Jessica StorskrubbBrejk Ekonomitjänster
Read More
Olen erittäin tyytyväinen BAMM!:n suunnitteleman verkkosivuston lopputulokseen ja koko prosessiin. BAMM! antoi meille arvokasta palautetta toimittamistamme materiaaleista ja mahdollisuuden vaikuttaa kotisivujen suunnitteluun, jotta lopputulos olisi sellainen kuin haluamme, mutta toimisi myös käytännössä.
Sofia HedmanPsykologi Sofia Hedman
Read More
Kotisivujen suunnittelu ei ole niin yksinkertaista, jos et ole koskaan aiemmin tehnyt sitä. Minulla oli ajatus ja tunne, jonka halusin välittää, mutta minulla ei ollut selkeää kuvaa siitä, miltä se näyttäisi visuaalisesti. Robert kuunteli tarkkaan kaikki ajatukseni ja näkemykseni. Löysimme yhdessä lopputuloksen, johon olen erittäin tyytyväinen!
Kenneth JohanssoniGlobal Solution
Read More
Erittäin ammattitaitoista palvelua ja osaamista! Voisimme lisätä vielä yhden tähden aidosta 24/7 -tuesta, jota saimme myös normaalien työaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin, saadaksemme kotisivumme valmiiksi toivotussa ajassa. Kokeile niin ymmärrät! Paljon kiitoksia!
Larissa BockMarcs Gård
Read More
Pallottelimme ideoita uudelle sivulle Robertin kanssa ja viestintä oli erittäin sujuvaa! Saimme modernin sivun, josta on helppo löytää tietoa ja joka on sovitettu puhelimiin. Voin suositella Robertin palveluita, hän on ammattilainen ja tarjoaa hyvät hinnat, jotka sopivat pienemmillekin yrityksille!
Christine KarpLeeni Design
Read More
Ystävällinen ja ammattitaitoinen kohtaaminen! Saimme nopeasti ja joustavasti hienon ja toimivan verkkokaupan. Bamm! taitaa suunnittelun ja ymmärtää hyvin asiakasta. Olemme saaneet erittäin hyvää opastusta ja tietoa siitä, miten kaikki toimii. Suosittelemme lämpimästi! Tuhannet kiitokset!
Kaisa MäkinenAyurveda Nordic
Read More
Verkkokaupan pystyttäminen Euroopan markkinoille ei ole helpoin asia, mutta Robertin asiantuntevan, joustavan ja ammattimaisen lähestymistavan avulla lopputulos oli parempi kuin olimme uskaltaneet kuvitella. Lisäksi palvelun saaminen omalla äidinkielellä helpotti merkittävästi työtaakkaa.
Riku-Pekka UusitaloRimita Green
Read More
Bamm on hoitanut meidän verkkokauppamme ylläpitoa arvosanalla 5/5. Virhetilanteet on saatu nopeasti kiinni ja ennen kaikkea tiedotus niiden korjaamisesta on ollut loistavaa. On mukava tietää, että ylläpitäjä oikeasti seuraa verkkokaupan statusta. Kehitysideoita on tullut proaktiivisesti ja niitä on toteutettu erittäin nopealla aikataululla.