BAMM favicon

YRITYS

YRITYS

WordPress Web suunnittelija

BAMM:ia johtaa moniyrittäjä Robert Bamm. Yritys perustettiin vuonna 2014 vastaamaan digitaalisten markkinointipalveluiden kasvavaan kysyntään.

bamm webbdesign robert bamm.jpeg

Verkkosuunnittelija, markkinoija ja yrittäjä

Nimeni on Robert Bamm, olen 33-vuotias ja kotoisin Vaasasta, Pohjanmaalta. Yrittäjyys on keino, jolla olen elättänyt itseni työelämäni alusta asti. BAMM:n lisäksi olen osakas kahdessa muussa yrityksessä; Voga Styling ja Nordic Training Camp. Kun en tee töitä, minut löytää usein kuntosalilta, lentopallo- tai padelkentältä tai reissusta.

Miksi BAMM?

BAMM:n erottaa monista muista vastaavista toimijoista henkilökohtainen ja joustava viestintä ja tuki, järkevä hintataso ja erittäin korkea asiakastyytyväisyys.

BAMM tarjoaa asiakkailleen myös käytännöllisiä kokonaisratkaisuja, johon sisältyy kaikki tekniset osa-alueet, eli verkkotunnus, webhotelli, verkkosuunnittelu ja hakukoneoptimointi. Projektin valmistuttua hoidamme myös sivuston säännöllisen ylläpidon ja turvallisuuden.

Palvelut

BAMM! on perustettu vuonna 2014 ja on siitä lähtien auttanut asiakkaitaan verkkosivujen, verkkokauppojen, sosiaalisen median, tekstituotannon, graafisen suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin kanssa. Tällä hetkellä BAMM! on luonut yli 100 verkkosivustoa asiakkailleen ja määrä kasvaa kuukausittain.

Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin pienistä ja keskisuurista yrityksistä ja organisaatioista. Pohjanmaalla asiakkaamme ovat pääasiassa Vaasasta, Mustasaaresta, Pietarsaaresta, Pedersörestä ja Närpiöstä. Etelä-Suomessa työskentelemme tällä hetkellä pääasiassa yritysten kanssa Raseborgista, Helsingistä ja Kemiönsaaresta.