BAMM favicon

WordPress

Hemsida för företag på Kimitoön

Behöver du en modern hemsida eller nätbutik till ditt företag? Vi levererar professionella helhetslösningar åt företag på Kimitoön med omnejd och tar hand om allt det tekniska. Det enda du behöver fundera på är innehållet, och även det kan du få hjälp med!

Våra helhetslösningar

Allt du behöver för en professionell hemsida på Kimitoön

Responsiv design

En modern hemsida behöver anpassa designelementen och strukturen efter besökarens skärmstorlek. 

Webbhotell & domän

En snabb server betyder korta laddningstider, vilket i sin tur betyder bättre sökrankning och gladare besökare. 

Sökmotoroptimering

Ju bättre organisk sökrankning du har, desto mindre pengar behöver du satsa på betald marknadsföring!

Underhåll & säkerhet

Aktivt underhåll för din hemsida är avgörande för hur den presterar på lång sikt och hur effektivt den tacklar intrångsförsök.

Personlig support

Effektiv support via WhatsApp, e-post eller telefon, även utanför normala arbetstider. 

Grafisk design

Saknar företaget logo? Att skapa eller uppdatera sin logo i samband med ny hemsida är ingen dum idé!

Webbdesign projekt
Sammanlagt 0 +

Våra kunder består till stor del av finlandssvenska företag och organisationer. I Österbotten är våra kunder främst från Vasa, Korsholm, Jakobstad, Pedersöre och Närpes. I södra Finland arbetar vi i dagsläget främst med företag från Raseborg, Helsingfors och Kimitoön.

Vad säger våra kunder?
5.0 / 5.0
4.9/5

Baserat på 20 recensioner

5.0 / 5.0
4.9/5

Baserat på 20 recensioner

Jessica StorskrubbBrejk Ekonomitjänster
Läs mer
Är mycket nöjd med både slutresultatet av hemsidan som BAMM! designade åt oss och processen dit. BAMM! gav oss värdefull feedback på materialet vi lämnade in samt gav oss stora möjligheter att påverka hur hemsidan utformades för att slutresultatet skulle bli så som vi ville men även fungera i praktiken.
Sofia HedmanPsykolog Sofia Hedman
Läs mer
Att planera en hemsida när man aldrig gjort det förr är inte så enkelt. Jag hade en tanke och en känsla som jag ville förmedla men jag hade inte en klar bild hur den visuellt skulle se ut. Robert var lyhörd för mina olika idéer och synpunkter. Tillsammans hittade vi fram till ett slutresultat som jag är supernöjd med!
Kenneth JohanssoniGlobal Solution
Läs mer
Väldigt professionell service och kunskap, om det var möjligt skulle vi lägga till ännu en stjärna för den äkta 24/7 supporten man fått även helger och andra tider utanför dom normala arbetstiderna, för att kunna hålla vår deadline! Testa så förstår ni vår poäng! Stort tack!
Larissa BockMarcs Gård
Läs mer
Tillsammans med Robert bollade vi idéer för en ny sida och kommunikationen var mycket smidig! Vi fick en modern som är enkel att hitta information på samt anpassad till mobiler. Jag kan rekommendera Roberts tjänster, han är professionell och erbjuder bra priser som passar även mindre företag!
Christine KarpLeeni Design
Läs mer
Vänligt och professionellt bemötande! Vi fick snabbt och flexibelt en fin och välfungerande webbshop. Bamm! har öga för designen samt stor förståelse för kunden. Vi har fått mycket bra handledning och information kring hur allt fungerar. Kan varmt rekommendera. Tusen tack!
Kaisa MäkinenAyurveda Nordic
Läs mer
Att bygga upp en nätbutik för den europeiska marknaden är inte det lättaste, men med hjälp av Roberts sakkunniga, flexibla och professionella approach blev resultatet bättre än vi någonsin hade vågat drömma om. Att dessutom få service på sitt modersmål underlättade arbetsbördan betydligt.