BAMM favicon

OM BAMM!

OM BAMM!

WordPress webbdesigner

BAMM! drivs av multientreprenören Robert Bamm. Företaget grundades 2014 för att möta en växande efterfrågan på digitala marknadsföringstjänster. 

BAMM Webbdesigner-verkkosuunnittelija-Robert-Bamm

Webbdesigner, marknadsförare & Entreprenör

Robert Bamm heter jag, 33 år gammal och hemma från Vasa, Österbotten. Entreprenörskap är något jag livnärt mig på sedan jag kom ut i arbetslivet, och förutom BAMM! är jag även delägare i två andra företag, Voga Styling och Nordic Training Camp. Då jag inte arbetar hittar man mig ofta i gymmet, på volleyboll- eller padelplanen eller på resande fot.

Varför BAMM?

Det som skiljer BAMM! från många andra motsvarande aktörer är dels den personliga och flexibla kommunikationen och supporten (även utanför normala arbetstider), den överkomliga prisnivån samt den mycket höga kundnöjdheten, läs kundrecensioner HÄR.

BAMM levererar även bekväma helhetslöningar för kunden, där allt det tekniska ingår, d.v.s. domännamn, webbhotell, webbdesign och sökmotoroptimering. Efter att projektet slutförts sköter vi även om hemsidans regelbundna underhåll och säkerhet.

Tjänster

BAMM! grundades 2014 och har sedan dess hjälpt sina kunder med hemsidor, nätbutiker, sociala medier, textproduktion, grafisk design och sökmotoroptimering. I dagsläget har BAMM! byggt upp över 100 hemsidor till sina kunder och antalet ökar för varje månad som går. Våra kunder består till stor del av finlandssvenska företag och organisationer. I Österbotten är våra kunder främst från Vasa, Korsholm, Jakobstad, Pedersöre och Närpes. I södra Finland arbetar vi i dagsläget främst med företag från Raseborg, Helsingfors och Kimitoön.